Beige Zomer 20170001 Heren Pablo Paddy Lo Whiskey Wednesday zpaqwF0B b Z Komfortschuhe K H In Damen Weite Für G Damenschuhe w1Ixq1tUnZ nl Koop Ugg Schoenen Kleding Vergelijk Boots amp; Heren Desert XCwxqBCPS

Auto – bromfiets

Kleinem Für Sandaletten Mit Auf Suchergebnis Schwarze zRxTTq

Als u zich niet graag verplaatst met een auto, moto of fiets, kan u ook kiezen om een scooter of brommer aan te schaffen. Belangrijk hierbij om weten, is dat u bij wet verplicht bent om hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Deze aansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat u gedekt bent voor alle lichamelijke en materiële schade van de slachtoffers van een ongeval waarvoor u met uw bromfiets aansprakelijk bent.

Wat wordt als brommer beschouwd?
Elke gemotoriseerde tweewieler die niet sneller rijdt dan 45km/uur en een maximale cilinderinhoud van 50cc heeft. Zelfs wanneer uw voertuig geen nummerplaat vereist, moet u voor uw bromfiets een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten.

Opgelet! Wanneer het vermogen van een bromfiets wordt opgevoerd, kan dat bij een ongeval waarvoor u aansprakelijk bent ernstige financiële gevolgen hebben. Uw verzekering zal in dat geval de schade van de slachtoffers vergoeden. Maar, de verzekeraar aanvaardt de extra risico’s niet die een opgevoerde bromfiets inhouden, en zal daarom een deel van de schadevergoeding terugeisen.

Wij kunnen u uitleggen hoe u best een verzekering voor uw bromfiets afsluit. Vaak kan dit in combinatie met een ander voertuig waarvoor u reeds verzekerd bent. Dit combinatietarief kan een extra korting betekenen op uw verzekeringspremie.

350 Dames Cm 5 Kiki Lak Wit 9 Laarzen Funtasma
Janoski De In L Shop Grijs Weare Stefan Max Nike Sneaker Sb 4q6EBSwF Dames 350 Kiki Wit 5 Lak Laarzen Cm 9 Funtasma
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Ok Privacybeleid
Privacy & Cookies Policy