Sneaker Populaire Sandalen Goedkope Herenschoenen Verkoop Merken xwXZZBSU Met Dames Beige Schoenen Leren Enkellaarzen Laarzen Hak amp; pqnSEwq Billig Online Damen Rote Flache Sandale Gesteppte Lourdes qw0ITx1C

Auto – bromfiets

Nubikk Online Marjon Luna Enkellaarsjes Bow Bestellen Zwart vIr4I8Bcq

Als u zich niet graag verplaatst met een auto, moto of fiets, kan u ook kiezen om een scooter of brommer aan te schaffen. Belangrijk hierbij om weten, is dat u bij wet verplicht bent om hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Deze aansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat u gedekt bent voor alle lichamelijke en materiële schade van de slachtoffers van een ongeval waarvoor u met uw bromfiets aansprakelijk bent.

Wat wordt als brommer beschouwd?
Elke gemotoriseerde tweewieler die niet sneller rijdt dan 45km/uur en een maximale cilinderinhoud van 50cc heeft. Zelfs wanneer uw voertuig geen nummerplaat vereist, moet u voor uw bromfiets een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten.

Opgelet! Wanneer het vermogen van een bromfiets wordt opgevoerd, kan dat bij een ongeval waarvoor u aansprakelijk bent ernstige financiële gevolgen hebben. Uw verzekering zal in dat geval de schade van de slachtoffers vergoeden. Maar, de verzekeraar aanvaardt de extra risico’s niet die een opgevoerde bromfiets inhouden, en zal daarom een deel van de schadevergoeding terugeisen.

Wij kunnen u uitleggen hoe u best een verzekering voor uw bromfiets afsluit. Vaak kan dit in combinatie met een ander voertuig waarvoor u reeds verzekerd bent. Dit combinatietarief kan een extra korting betekenen op uw verzekeringspremie.

70 Van Beste 1898 Afbeeldingen Greve
Bij Cruyff Sneaker Schoenen Emmen Je De Traxx Vind online Zwart gqX1Oqw Greve Afbeeldingen 1898 Van Beste 70
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Ok Privacybeleid
Privacy & Cookies Policy